Alhoewel het altijd fijn is om een voordelig resort te vinden aan de Turkse Riviera, je moet natuurlijk ook nog een goede vlucht scoren richting Turkije! Of je boekt natuurlijk meteen een hotel met vluchten inbegrepen. De meeste reisaanbieders zoals Sunweb, Corendon, TUI en De VakantieDiscounter bieden dit standaard aan. En vaak is dit nog de voordeligste optie ook, om je vlucht direct te boeken binnen een pakketreis.

 

KLM citytrips naar Istanbul

Misschien wil je wel helemaal niet aan het strand liggen bakken, maar liever een culturele stedentrip naar Istanbul. Ook Neerlands trots KLM vluchten aan naar Turkije. Zo vlieg je (op moment van schrijven) met KLM al voor €139 retour naar Istanbul voor een lekkere citytrip. In dit geval wordt de vlucht dan verzorgd door partners AirFrance & Joon.

 

KLM Werelddeals het wachten waard?

Het kan voor je Istanbul cittytrip lonen om de jaarlijkse terugkerende actieperiode van KLM af te wachten. Deze zogenaamde KLM Werelddeal Weken zijn de afgelopen jaren steeds aan het begin van het jaar en net na de zomervakantie geweest. Je kunt de gok dus wagen en nog een paar maanden wachten om te kijken of je richting Istanbul nog een mooi korting kunt scoren. Tip: op de website van VakantieDealz wordt bijgehouden wanneer de KLM Werelddeal Weken weer beginnen, en je kunt je hier ook aanmelden voor een alert.

 

Meer Turkse bestemmingen

Andere bestemmingen in Turkije biedt KLM nu niet rechtstreeks aan, maar vanaf Istanbul kun je natuurlijk eenvoudig een overstap maken naar populaire badplaatsen zoals Bodrum, Antalya, Side of Alanya. Wil je hier per se rechtstreeks op vliegen dan kun je beter bij een andere airline op zoek. Of je boekt je zonvakantie meteen bij een reisorganisatie waarbij de vluchten inbegrepen zijn, dat kan natuurlijk ook…